امنیت شبکه قسمت دوم

امنیت شبکه قسمت دوم

یکی از مهم ترین مواردی که در شبکه های کابلی و بی سیم باید مورد توجه خاصی قرار گرفت امنیت میباشد 
که در هرکدام از شبکه ها راهکار و شیوه ای توصیه میشود . 
در لیست زیر که  جزو اساسی ترین مباحث و راهکارهای کنترل امنیت در شبکه های مختلف است و ما سعی کردیم که این مقاله را به دو قسمت تقسیم و برای شما عزیران اماده کنیم . البته در شبکه های کوچکتر قابل حذف هستند اما اگر امنیت اهمیت بالایی دارد بهتر است بر روی تمامی موارد زیر کار شود
Access control  کنترل دسترسی
Antivirus and antimalware software  نرم افزارهای مقابله با ویروس و بدافزار
Application security   امنیت نرم افزار
Behavioral analytics   تحلیل عملکرد و تعیین معیارها
Data loss prevention  جلوگیری از دست رفتن اطلاعات
Email security   امنیت ایمیل
Firewalls   دیوار آتش که به دو قسمت سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم میشود 
Mobile device security  امنیت دستگاه تلفن همراه
Network segmentation   تقسیم بندی شبکه
Security information and event management   اطلاعات امنیتی و مدیریت رویداد
VPN مخفف Virtual private network   شبکه خصوصی مجازی
Web security   امنیت وب
Wireless security   امنیت شبکه بی سیم
 
استفاده از فایروال: یکی از سریع ترین و موثرترین ابزارها برای کنترل ترافیک و درخواست ها در بستر شبکه، فایروال است. این ابزار بصورت سخت افزاری و نرم افزاری و یا ترکیبی از این دو موجود است. البته می بایست توجه داشت که فعالیت مناسب فایروال ها برای بررسی صحیح درخواست ها، تعریف و تعیین رول های کاربردی و بروز است. از جمله مواردی که فایروال در برابر آنها می تواند عملکرد مناسبی از خود به نمایش بگذارد مسدودسازی درخواست های نا مناسب و مغایر با قوانین و معیارهای سطح دسترسی ها و مقابله با حملات تکذیب سرویس DDoS  است.امنیت دستگاه تلفن همراه: یکی از مواردی که با پیشرفت تکنولوژی ، گسترش تلفن های همراه هوشمند وگذشت زمان اهمیت بیشتری پیدا کرده است دستگاه های موبایل است. به این دلیل که بیشتر پلتفرم ها بر روی گوشی های هوشمند قابل اجراست و چون موبایل یک وسیله شخصی بوده و امکان نفوذ از این طریق برای هکرها نسبت به سطح شبکه امکان پذیر تر  است که باید عوامل و تیم امنیتی شبکه می بایست راهکار های مناسب و  مطمئن تر برای جلوگیری از بروز مشکلات امنیتی در تلفن های همراه هوشمند را بکار بگیرند.
تقسیم بندی شبکه: این موضوع می تواند آسیب های احتمالی از مشکلات امنیتی را کنترل و یا تعدیل کند. به اینصورت که با تقسیم بندی شبکه، چنانچه یک بخش از شبکه مشکل امنیتی پیدا کرد کل شبکه تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.
اطلاعات امنیتی و مدیریت رویداد: سرویس ها و ابزارهایی وجود دارند که اطلاعات لازم برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات را برای عوامل تامین امنیت شبکه های کامپیوتری فراهم می کنند. این سرویس ها و ابزارها معمولا توسط شرکتهای فعال در زمینه راهکارهای امنیتی سازمانی و شرکتی ارائه می شوند.
 
شبکه خصوصی مجازی: استفاده از شبکه خصوصی مجازی با ساختار امن در صورت بهره گیری از قابلیت رمزنگاری اطلاعات و تراکنشهای انجام شده در بستر شبکه می تواند راهکاری مناسب برای تامین امنیت شبکه باشد.
 
امنیت وب: این راهکار بصورت شناسایی وب سایت های مخرب و مسدودسازی آنها و همچنین تامین امنیت وبسایت به کار گرفته می شود. لازم به ذکر است تامین امنیت وب می بایست بصورت ویژه ای در دستور کار قرار بگیرد.
امنیت شبکه بی سیم: همانطور که می دانید شبکه های بی سیم از محافظتی مانند شبکه سیمی برخوردار نیستند. به همین جهت می بایست نهایت محدودیت و کنترل را در شبکه های بی سیم اعمال کرد.
 
 
مطالب مرتبط

  1. شبکه کابلی
  2. شبکه
  3. ویدیو وال چیست ؟
  4. شبکه
  5. خدمات شبکه و بیسیم
  6. امنیت شبکه قسمت اول
[تعداد رای های دریافتی :1
[امتیاز مطلب :9 از 10]
شما نیز به این مطلب امتیاز دهید :

تصاویر این صفحه
تنظیمات

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
3 + 8 = ?